След раздялата с Илиян Найденов Джулиана Гани веднага побърза

...
  След раздялата с Илиян Найденов Джулиана Гани веднага побърза
Коментари Харесай

Джулиана Гани заличи Илиян от гърдите си, скоро ще се нашари с името на новата любов

 

След раздялата с Илиян Найденов Джулиана Гани незабавно побърза да се отърве от татуировките, които са свързани с него. В знак на „ безкрайната “ си обич още преди да се оженят плеймейтката си татуира надписа „ Принцесата на Найденов “, само че той към този момент не е настоящ, тъй като към този момент Джулката си има нов принц. Татусът не е напълно отстранен към момента. Болката от лазера е огромна и са нужни най-малко няколко процедури, само че очевидно непременно е подготвена да го направи.

Виж още: Най-естествената поза за гората: Гери-Никол си подвигна блузката, обязди чужд мъж

Гани има и други шарки по тялото си, които са отдадени на интруктора. Силиконката е изцяло решена да заличи всичко обвързвано с него. Сигурни сме, че напълно скоро ще се нарисува и поради новата си обич Теодор Гецов. Щом двамата към този момент вършат опити за бебе, а са дружно единствено от съвсем 5 месеца, значи нещата са в действителност съществени. Младежът също е много татуиран, тъй че чакаме името на бъдещата младоженка да се появи и върху него.

Всички чакат от риалити звездата напълно скоро да разгласи, че е бременна, само че към този момент сме уверени, че е не, защото не стопира да споделя сторита с чашката. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР